Vis, rommelmarkt en Zwarte Piet op de ‘Kleine Dag van de Garnaal’

0
93

LAUWERSOOG – Op zaterdag 29 november wordt van in de haven van Lauwersoog de ‘Kleine Dag van de Garnaal’ gehouden. De Kleine Dag van de Garnaal wordt gehouden in de Visafslag Lauwersoog.. Deze dag wordt georganiseerd door Stichting Promotie Lauwersoog. Bezoekers hoeven zich niet te vervelen: zo is er een  rommelmarkt, bloemstukken op schors, boeken, woonaccessoires en bloemen. Voldoende te eten is er ook. Er zijn kraampjes met onder andere groente, brood en banket, vleeswaren en oliebollen en een lekker visje natuurlijk. Sinterklaas en een aantal van zijn Pieten hebben beloofd langs te komen en worden rond 11.00 uur verwacht in de visafslag. Daarnaast is er voor de kinderen een groot springkussen. Vanaf 14.00 uur zal het Zeemanskoor Lauwersoog optreden, terwijl u kunt genieten van koffie, thee, glühwein, of warme chocolademelk.  Zaterdag 29 november 2014 van 10.00 tot 17.00 uur in de Visafslag Lauwersoog. Meer informatie is te vinden op www.promotielauwersoog.nl