Voorgedragen: Pop Poelman

0
117

Slechts enkele uren na het interview met Pop Poelman en Jan Oomkes rolt er een mailtje binnen op de redactie waarin Oomkes voorstelt Poelman uit te nodigen voor het Diner der Dankbaarheid. “Hij is vanaf het prille begin van de Voedselbank als vrijwilliger uitermate actief voor de Voedselbank en steekt veel tijd en energie in de uiteenlopende werkzaamheden. Pop doet dat zeer gemotiveerd en is erg sociaal betrokken bij hen, die het minder hebben en afhankelijk zijn van de Voedselbank. Hij is binnen het team van vrijwilligers de trekker van verschillende projecten en doet dat op een voorbeeldige wijze, wat respect verdient. Wat zou het mooi zijn dat hij met zijn vrouw zou kunnen deelnemen aan het Diner der Dankbaarheid. Want in het Westerkwartier mogen we hem dankbaar zijn voor zijn tomeloze inzet!” Uiteraard is Poelman bij deze van harte uitgenodigd!