Zorgbazaar de Kievit organiseert themadag

0
83

GRIJPSKERK – Op zaterdag 29 november wordt bij zorgbazaar De Kievit een themamiddag georganiseerd met als thema ‘Toen was geluk nog heel gewoon, terug naar grootmoeders tijd’. Van 11.00 tot 16.00 kun je ezels en schaapjes aaien, oude spulletjes laten taxeren, is er een demonstratie spinnen, kun je leren stokhaken, knutselen met kringloopmaterialen, is er een verhalenverteller, een speurtocht door de tijd en de kringloop, bij droog weer worden er pannenkoeken gebakken boven een kampvuur, er zijn Oud-Hollandse spelletjes, kan men genieten van soep met brood en een broodje knak. Kinderen mogen er hun muziekinstrument komen bespelen, er komen nog een aantal Zwarte Pieten langs en er is verkoop van tweedehands spullen en speelgoed. Ook zal er om 14.30 schoottheater zijn van Poppentheater Eya Popeya Stipp.