Film en fotografieworkshops bij de Wâldsang

0
337

STREEK – Cultuurcentrum de Wâldsang organiseert op maandag 22 december een drietal workshops fotografie en film. Deze worden gegeven door fotograaf/filmaker/docent multimedia Ester  Kroezenga in Wâldsang locatie Buitenpost, de Ring 1a.
De eerste workshop is ‘fotografie 1: Kerstlichtjes’ Tijd: 12:30-13:30 uur; Leeftijd: 4-6 jaar; Kosten 4 euro; Je hoeft niks mee te nemen.
Workshop fotografie 2 is een workshop stopmotionfilmpje maken. Tijd: 13:45-15:15 uur; Leeftijd: 7-12 jaar; Kosten: 6 euro; Je mag eigen, niet te groot, speelgoed meenemen voor het filmpje. In de workshops film leer je een spannende achtervolgingsfilm te maken. Wil je zelf ook monteren?
Neem dan een eigen laptop mee met daarop Windows Movie Maker, of een ander montage programma. Tijd: 15:30-17:00; Leeftijd: 8-14 jaar; Kosten: 6 euro. Meer informatie en aanmelden bij cursusleidster Ester Kroezenga: ekroezenga@hotmail.com of via pr@cultuurcentrumdewaldsang.nl.