Inwoners geven gehoor aan oproep voor voedselbank

0
2826
Achtkarspelen - voedselbank CU

ACHTKARSPELEN – Raadsleden Klaas Antuma, Douwe van Oosten en Marten van Kammen hebben donderdag, samen met schaduwfractielid Toos van der Vaart, een grote hoeveelheid tassen en dozen met voedsel afgeleverd bij Omrop Fryslân. De CU had een oproep gedaan aan de inwoners van Achtkarspelen om houdbare voedingsmiddelen in te leveren voor de actie van Omrop Fryslân voor de Voedselbank. Inwoners uit diverse plaatsen in de gemeente Achtkarspelen hebben in de afgelopen week laten zien dat zij dit initiatief van de ChristenUnie waardeerden door een grote hoeveelheid producten af te leveren bij de contactpersonen in de verschillende dorpen. Douwe van Oosten maakte foto’s bij het inleveren van de producten bij Omrop Fryslân.