Opnieuw kerstkuier in Buitenpost

0
3402

BUITENPOST – Op woensdag 24 december wordt er voor de tweede keer een kerstkruier gehouden in Buitenpost. Ditmaal organiseert het Platform Outreach, namens de vier kerken in Buitenpost, de kerstkuier. Tijdens de kerstkuier komt op een bijzondere manier het kerstevangelie tot leven.
Er wordt teruggegaan in de tijd van Jozef en Maria, waarbij hun reis, de inschrijving, hun verblijf in de stal, de geboorte van Jezus en het bezoek van de wijzen uit het Oosten aan bod komen. De route is geopend van 17.00 tot 20.00 uur.
De kerstkuier is geschikt voor alle leeftijden. Het start- en eindpunt is bij de Fonteinkerk in Buitenpost (Achtkant 48). De route duurt maximaal 45 minuten en gaat over een verharde weg. Na afloop is er nog een versnapering en een presentje bij de kerk. Deelname is gratis. Opgave is niet nodig.
Kijk voor meer informatie op www.gkvbuitenpost.nl. Mail voor vragen naar kerstkuierbuitenpost@hotmail.com.