Spanning en sensatie op pannatoernooi Sebaldeburen

0
1215
sebaldeburen panna toernooi 1

  SEBALDEBUREN – Maarliefst 60 voetballers van de F-pupillen  tot en met  A-junioren speelden mee op het tweede pannatoernooi in Sebaldeburen. ’s Morgens speelden de F- en E- pupillen hun wedstrijden.
De F-spelers waren snel en behendig en uiteindelijk was Rowin  Renkema de winnaar. Bij de jongens en meiden van de E’s won na een paar spannende wedstrijden Niels Bron de finale. ’s Middags trapten de D-junioren af. Na  enkele snelle acties en veel panna’s, waarbij de wedstrijd beslist wordt doordat de spelers elkaar de bal door de benen spelen, won Rowin de Vries de finale.  Bij de C’s was het spannend doordat de spelers het elkaar heel moeilijk maakten en geen panna’s toelieten. Uiteindelijk was Menco Renkema de winnaar in deze pool.
Bij de combinatie A- en B-junioren bleek de tactiek een belangrijke rol te spelen bij het winnen van de wedstrijden. Na een spannende en vermoeiende finale was de winst voor Gertjan de Vries.sebaldeburen panna toernooi 4

sebaldeburen panna toernooi 2 sebaldeburen panna toernooi 3