Badminton jeugdtoernooi met 199 wedstrijden

0
260
Zuidhorn - badmintontoernooi

ZUIDHORN – Afgelopen week werd voor de vijftiende keer het BVZ-jeugdtoernooi gehouden door de Badminton Vereniging Zuidhorn in sporthal Quicksilver S. Dit jaar deden er 46 deelnemers mee zowel uit eigen vereniging als omliggende verenigingen. Met enkels en dubbels werden er in totaal 199 wedstrijden gespeeld. De eerste prijzen waren voor Janneke Preuter en Janine Driesens in de poule Dubbel 1, Jorian Haan en Jan Gutman in de poule Dubbel 2, Anna Lania en Julita Spijkerman in de poule Dubbel 3, Janine Driesens in de poule Meisjes enkel 1, Annemarie Kort in de poule Meisjes enkel 2, Linde Pastoor in de poule Meisjes enkel 3, Mark Gooyert in de poule Jongens enkel 1, Jan Gutman in de poule Jongens enkel 2, Thomas van Vliet in de poule Jongens enkel 3 en Maik Kikstra in de poule Jongens enkel 4.