Bijna alle activiteiten vinden doorgang ondanks slecht weer

0
146
zoutkamp theater 2

ZOUTKAMP – Vrijdag, zaterdag en zondag werd in het Lauwersmeergebied de allereerste editie van het TREKfestival georganiseerd. Voor dit festival hadden dertig ondernemers uit het Lauwersmeergebied de handen ineengeslagen om een gevarieerd programma samen te stellen. Wat te denken van improvisatietheater in Zoutkamp (zie foto) of een schilderworkshop volgen in Wehe den Hoorn en slikslee rijden en fuiken lichten in Lauwersoog? Ondanks het slechte weer konden bijna alle activiteiten gewoon doorgaan en de organisatie kijkt dan ook terug op een geslaagde eerste editie. De organisatie van het festival heeft de ambitie om het festival uit te laten groeien tot een festival met ook internationale bezoekers. Wanneer het Lauwersmeer vijftig jaar bestaat in 2019 hoopt de organisatie een flinke groei te hebben doorgemaakt.