Debuut van CMV Oranje in eerste divisie met succes

0
158
Grootegast - CMV Oranje concours drachten

GROOTEGAST – Het debuut van CMV Oranje uit Grootegast in de eerste divisie voor fanfares was niet onverdienstelijk. In de Lawei in Drachten deed CMV Oranje mee met het concertconcours van de Friese bond OMF. Veertien brassbands en fanfares kwamen naar Drachten om hun programma te laten horen. Onder leiding van Anne van den Berg werd er de afgelopen weken keihard gewerkt om de werken Lady’s Stewart’s Air van Peter Graham, Ostinati van Jan van der Roost en Mästare, alle söka dig van Rob Goorhuis onder de knie te krijgen. CMV Oranje bleek zich uitstekend geprolongeerd te hebben in de eerste divisie. Samen met de Bazuin uit Winsum werd de koraalprijs in de wacht gesleept en met een uiteindelijk puntengemiddelde van 90.33 kijkt de vereniging zeer tevreden terug op dit concours.