Genieten van uitzicht, vis, zon en zee

0
209
Waddengenot aan Zee

LAUWERSOOG – Wat is er lekkerder dan onderuitgezakt met een wijntje, haren in de wind, uit te kijken over de Waddenzee? En zonsondergang te beleven met een heerlijk vers visje op je bord? Het kan allemaal bij de nieuwe, hippe strandtent Waddengenot aan Zee in Lauwersoog.  Bij mooi weer gooit Waddengenot aan Zee letterlijk alle deuren open en is elke zeebries jouw bries. Koud, regen, storm? Dan is het heerlijk vertoeven op de loungebank bij de openhaard en genieten van de verse bonenkoffie met brownies of de huisgemaakte appeltaart. Om boven te komen is er een lift. Ook de mindervalide gasten kunnen tegenwoordig genieten van het uitzicht. Waddengenot aan Zee rookt zijn eigen zalm koud. Dagenlang hangt de zalm in beukenrook met een temperatuur van beneden de 20 graden. Eind april is de zalmrokerij en de winkel klaar. En houd je van oesters? Dan is Waddengenot aan Zee helemaal dé place to be. In het restaurant zijn laarzen, oestermessen en emmers te huur en kun je beneden aan de dijk net zoveel rapen als je zin in hebt. Een oestertocht met een gids behoort ook tot de mogelijkheden. Leuk en leerzaam voor alle leeftijden. Waddengenot aan Zee is dagelijks geopend vanaf 10 uur. Zeedijk 1, Lauwersoog.