Slecht begin van hervatting veldseizoen

0
914

ZUIDHORN – Na een redelijk zaalseizoen hervatte Zunobri afgelopen week de veldcompetitie. Het seniorenteam van Zunobri stond bij aanvang met zeven punten op de vijfde plaats. Tegenstander van afgelopen week was MN en W1 uit Hijum. Deze ploeg is op dit moment koploper, en in de zaal wisten zij tweede te worden. Aangezien Zunobri uit tegen Hijum verloren hadden waren zij gebrand op revanche. Na drie minuten wist Aniek Veenstra de score te openen met een afstandsschot, daarna duurde het echter lang voordat Zunobri de korf wist te vinden. MN en W speelde wat beter en kwam daardoor op een voorsprong van 1-4. Daarna wist Esther Hamming weer te scoren voor Zunobri. Door middel van een doelpunt van John Beeftink ging Zunobri de rust in met een gelijke stand van 5-5. Na de rust begon Zunobri sterk en gefocust en wisten zij met 7-5 voor te lopen. Daarna kwam MN en W terug naar een stand van 7-7. Daarna viel het niveau van Zunobri terug, en konden er geen goede aanvallen meer neergezet worden. Zunobri wist nog één keer te scoren, maar MN en W wist in de laatste vijf minuten nog twee keer de korf te vinden waardoor zij wonnen met 8-9.