Vijftigste KoopAvondBlues gevierd met reünie

0
138
Zuidhorn - 50e koopavondblues

ZUIDHORN – Eén groot feest. Dat werd de vijftigste editie van de KoopAvondBlues in hotel In ’t Holt in Zuidhorn afgelopen vrijdag. Muziekleraar Wim Venema, alias Bill Baboon, begon enkele jaren geleden met de KoopAvondBlues. Met zijn muzikale project de Wisselband, een band met jonge muzikanten die geregeld wisselt van samenstelling, treedt hij tijdens de KoopAvondBlues op. Daarmee doen de jonge muzikanten podiumervaring op, en is er voor Zuidhorners een leuke muzikale invulling tijdens de koopavonden. Omdat vrijdag de vijftigste editie gevierd werd, had Venema een reünie gekoppeld aan de KoopAvondBlues. Vele muzikanten die hun eerste noten in In ’t Holt hadden gespeeld kwamen naar Zuidhorn om nogmaals te genieten van de muziek, samen te spelen en om bij te praten.