Zorgeloos op pad met caravan of camper

0
152
Streek - autoschadebrian

WINSUM – Met de paasdagen in aantocht staat het kampeerseizoen weer op het punt van beginnen. Voordat men op vakantie gaat is het prettig te weten of de caravan of camper veilig de weg op kan. Caravan- en camperservice Brian in Winsum is het enige Bovag en Focwa caravan- en camperonderhoud-, keuring- en schadeherstelbedrijf boven de stad Groningen. Bij Caravan- en Camperservice Brian is een ieder aan het juiste adres voor de Bovag Caravan- of Camperonderhoudsbeurt of APK-keuring voor de camper. Brian werkt met de modernste apparatuur. Het bedrijf beschikt als enige in het Noorden over de modernste remmentestbank specifiek voor caravans en campers met daarin een weeginstallatie, verder drie caravanhefbruggen, twee camperhefbruggen en wat verder vereist is om een caravan of camper te mogen onderhouden. Ook voor schadeherstel van caravans of campers is men in Winsum op de goede plek. Alle schades kunnen vakkundig worden hersteld, en krijgt de klant 10 jaar garantie op schadereparatie. Er wordt gewerkt voor alle verzekeringsmaatschappijen. Kijk voor meer informatie op www.autoschadebrian.nl.