Alle ladies verzamelen in De Dörpsstee Noordhorn

0
99
noordhorn ladies fair 1

noordhorn ladies fair 2 noordhorn ladies fair 3 noordhorn ladies fair 4 noordhorn ladies fair 5 NOORDHORN – In 2014 werd er voor het eerst een Ladies Fair georganiseerd in De Dörpsstee in Noordhorn. Dit bleek zo’n daverend succes dat er dit jaar een vervolg werd georganiseerd. Woensdagavond konden dames van alle leeftijden hun hart ophalen in het dorpshuis, waar verschillende standhouders klaarstonden om hun waar aan te prijzen. Van kleding tot lingerie en van sieraden tot make-up; er was van alles te krijgen. Naast het shoppen kwamen de dames ook om te ontspannen. Zo waren er verschillende creatieve workshops en werd er voorlichting gegeven over bijvoorbeeld beauty en voeding. Het werd een gezellige avond waarbij er druk gehandeld werd.