Dikke Bandenrace in kader van Energiewacht Tour

0
128

ZUIDHORN – Van woensdag 8 tot en met zondag 12 april vindt de vijfde editie van de Energiewacht Tour plaats. Deze jubileumeditie zal een speciale editie worden. Zo zijn er in 2015 etappes in alle delen van de provincie Groningen en is er een internationale primeur met de slotetappe op het Duitse eiland Borkum. Daarnaast worden er diverse activiteiten georganiseerd in de gemeenten die de Energiewacht Tour aandoet. In gemeente Zuidhorn vindt op vrijdagmiddag 10 april tussen 13.30 en 15.15 uur de Rabo Dikke Bandenrace plaats voor leerlingen van groepen 6, 7 en 8 van het basisonderwijs in de gemeente. Dit wordt georganiseerd op het afgezette parcours aan de Burgemeester Kruisingalaan in Zuidhorn. De organisatie is in handen van Huis voor de Sport Groningen in samenwerking met de Energiewacht Tour. Voor de winnaars is er een echte prijsuitreiking.