Een vrolijk Pasen dankzij Ei Ei WesterkwartierTyp hier een berichttitel

0
146
Streek - ei ei 2

Streek - ei ei 1  Streek - ei ei 3 Streek - ei ei 4 Streek - ei ei 5 Streek - ei ei 6 Streek - ei ei 7 Streek - ei ei 8 Streek - ei ei 9 Streek - ei ei 10 Streek - ei ei 11 Streek - ei ei 12 Streek - ei ei 13 Streek - ei ei 14 Streek - ei ei 15 Streek - ei ei 16 Streek - ei ei 17 Streek - ei ei 18 Streek - ei ei 19 Streek - ei ei 20 STREEK – Honderden bezoekers brachten Paasmaandag een bezoek aan het Westerkwartier om te proeven wat dit gebied op zowel cultureel als culinair niveau te bieden heeft. Een heleboel, zo bleek. Waar het weer eerst nog roet in het eten dreigde te gooien, bleek niets minder waar. De hele dag bleef het droog en konden bezoekers op en top genieten van Ei Ei Westerkwartier. Ei Ei Westerkwartier werd geopend door Jan Oomkes, voorzitter van de ondernemersvereniging Toerisme Westerkwartier en Leo Dop, kettingzaagkunstenaar. Op verschillende locaties was er vervolgens van alles te beleven. Op twee hoofdlocaties – Fruitteeltbedrijf Oudebosch bij Kommerzijl en de Cazemierboerderij in Tolbert – werd het grootste programma neergezet. Daarnaast konden bezoekers ook terecht bij de Struisvogelhouderij in Boerakker, Landgoed Nienoord in Leek, Ezelpark & Kamelen/Stalhouderij Poelman in Marum, Roesd in Tolbert, Dorpshuis de Rotonde in Niekerk, De Kruisweg in Marum en Camping de Akkerhoeve in Niebert.
‘De belangstelling is weer overweldigend’, vertelt Jan Oomkes. ‘Bij Fruitteeltbedrijf Oudebosch kon je een hele tijd gewoon over de koppies lopen. Prachtig, daar doen we het voor!’