Groot aantal jubilarissen bij Huisvrouwenvereniging

0
810
streek - jubilarissen huisvrouwenvereniging

GROOTEGAST – Een groot aantal trouwe leden van de Huisvrouwenvereniging werd tijdens de feestelijke 87ste jaarvergadering van de vereniging afgelopen week gehuldigd. Een bijzondere huldiging voor mevrouw A. Kok-Krijthe, die maar liefst zeventig jaar lid is van de vereniging. Omdat zij niet aanwezig kon zijn bij de vergadering kreeg zij later een bloemetje thuis bezorgd, dat gold ook voor T. Beute-Visser die vijftig jaar lid is en T. Rood-Zander, die inmiddels dertig jaar lid is van de vereniging. Wel aanwezig bij de vergadering waren A. Koning-Wieringa, veertig jaar lid, G. de Jong-Boorsma, 30 jaar, T. de Boer-Hansma, 30 jaar, J. Martini-Alserda, 40 jaar, T. IJtsma-Renkema, 40 jaar, M. Vries-v.d.Ploeg, 50 jaar, R. Kloosterman-van IJs, 50 jaar, A. Lohr- Hazenberg, 50 jaar, K. Bos-Metzlar, 40 jaar, A. Schrantee-Kopinga,  30 jaar, G. Cruiming-Bergsma, 40 jaar, A. Luimstra-Mulder, 50 jaar, A. Groenwold-Bazuin, 50 jaar en H. Bouma-Hovius, 50 jaar lid. Dat de vereniging nog steeds actueel is blijkt uit de komst van vier nieuwe leden het afgelopen seizoen. De vereniging heeft momenteel 78 leden. Het seizoen wordt afgesloten op 21 april, wanneer de heer Bilker, burgemeester van de gemeente Kollumerland c.a., komt vertellen over de Koningen van Oranje.