Kraak de Terra Kluis-prijzen uitgereikt

0
120
Oldekerk - kraak de kluis terra

OLDEKERK – Na een bezoek aan de open dagen van de Terra vestigingen kregen leerlingen van groep 8 een uitnodiging om mee te spelen met het online spel ‘Kraak de Terra Kluis’. Met het beantwoorden van vragen over Terra konden de kinderen codes verdienen, waarmee je in een zo snel mogelijke tijd moest proberen de kluis te kraken. Het spel bestond uit drie rondes, waarbij in elke ronde twee prijzen vielen te verdienen. Ruim 3000 kinderen deden hier aan mee. Eén van de winnaars was Tessa Dees, leerling van CPO De Delta in Zevenhuizen. Tessa werd op haar basisschool verrast met een bezoek van mevrouw Edith Wouda en teamleider Dolf van der Scheer van Terra Oldekerk, die Tessa haar prijs kwamen overhandigen. Tessa was ontzettend blij met haar cadeaubon van € 50,- voor leuke schoolspullen. Ook de klas deelde mee in de feestvreugde, want de bon zat verpakt in een vrolijk paasmandje, waar ook eitjes in zaten om de hele klas van te trakteren.