Open Dag Skeelervereniging met wereldkampioen Mark Horsten

0
143
opendag skeelervereniging surhuisterveen

 

SURHUISTERVEEN -  Skeelervereniging Surhuisterveen organiseert zaterdag 11 april  de jaarlijkse open dag op de skeelerbaan aan het Blauknopke in Surhuisterveen. Tijdens de open dag kan er volop geskeelerd worden. Hoogtepunt van de dag is topskeeleraar Mark Horsten. Hij zal een aantal clinics en demonstraties geven. Mark Horsten is samen met teamgenoten Michel Mulder en Luc ter Haar regerend wereldkampioen op het onderdeel Relay.  Voor iedereen die kennis wil maken met de skeelersport stelt de vereniging skeelers en helmen beschikbaar. De open dag markeert tevens het begin van een nieuw skeelerseizoen. Bij de vereniging wordt op maandag, woensdag en donderdag getraind onder begeleiding van ervaren trainers. Het is mogelijk om gratis drie proeflessen te volgen. De open dag begint om 13.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen.