Langer blijven wonen thema beurs

0
158
Streek Bewust wonen woonmarkt organisatie

STREEK – Langer blijven wonen in de eigen woning is het thema van de beurs Bewust Wonen Westerkwartier. Dinsdag 21 april van 10.00 tot 15.30 uur vindt de beurs voor de eerste keer plaats in De Postwagen, Hoofdstraat 53 in Tolbert. Met deze beurs willen de vier gemeenten in het Westerkwartier in samenwerking met de Adviescommissie Bouwen en Wonen Zuidhorn en de Welzijnsorganisaties inwoners bewust maken van de voordelen en mogelijkheden van het langer blijven wonen in de eigen woning. Het gaat er vooral om dat betreffende inwoners tijdig actie ondernemen en zich goed laten informeren. Bezoekers kunnen op de beurs terecht voor informatie over onder meer de Huistest, het opplussen van de woning en duurzame oplossingen en het aanbod van (nieuwe) seniorenwoningen.