Nieuwbouw presentatie Zuidhorn via een live online presentatie

0
123

ZUIDHORN – De nieuwbouwplannen in de wijk ‘De Oostergast’ in Zuidhorn worden online gepresenteerd. Bedrijf Plegt-Vos en nieuwbouwmakelaar NieuwbouwGroningen.nl organiseren deze online presentatie op 16 april om 20.00 uur. ‘Met een online presentatie willen we graag laten zien dat we echt vernieuwend zijn op de woningmarkt in Groningen’, geeft Luit Tebbens Torringa van NieuwbouwGroningen.nl aan. ‘Voor de doelgroep waar wij ons met deze woningen in Zuidhorn op richten is internet een vast onderdeel binnen het leefpatroon. Een live online presentatie bijwonen past daar prima in. Deelnemers die zich inschrijven krijgen als eersten informatie over de wijk, het deelplan ‘Het Noorderlicht’ en de woningen gepresenteerd.’  Dit najaar wordt gestart met de bouw van de eerste huizen. Het is de eerste keer in Nederland dat er een live online presentatie wordt ingezet om potentiële huizenkopers aan te trekken. Inschrijven voor de online live presentatie kan via: http://in.deoostergast-zuidhorn.nl/.