Poeisz jeugdsponsoractie leverde badmintonvereniging 985 euro op

0
1529
zuidhorn van de deelnemers met de cheque

ZUIDHORN – Badmintonvereniging Zuidhorn heeft weer meegedaan aan de Poiesz Jeugdsponsoractie en met een resultaat van  985 euro.  Het geld is speciaal bedoeld om jeugdactiviteiten te ondersteunen.
De klanten van Poeisz supermarkten konden door het vullen van kokers bij de kassa verenigingen ondersteunen.  Afgelopen vrijdag was de prijsuitreiking voor de 10 best presterende verenigingen. Badminton Vereniging Zuidhorn haalde de cheque op na een gala met  van O´G3NE en Jan Smit aan elkaar gepraat en gezongen door Tim Douwsma en Monique Smit. Van de opbrengsten van de Poiesz jeugdsponsoractie kunnen hulpmaterialen voor de training worden aangeschaft, kan het jaarlijkse jeugdtoernooi, het jeugduitje en diverse andere jeugdactiviteiten worden ondersteund.