Veel belangstelling voor eerste Lammetjesdag

0
166
Surhuizum Lammetjesdag

Surhuizum Lammetjesdag-2  Surhuizum Lammetjesdag-4 Surhuizum Lammetjesdag-5 Surhuizum Lammetjesdag-3SURHUIZUM – Twee weken later dan in eerste instantie gepland werd zaterdag dan toch de allereerste Lammetjesdag georganiseerd. Op Karin’s Feestboerderij konden kinderen lammetjes knuffelen, allerlei spelletjes doen, rijden op een quad en was er voor de volwassenen een markt met zelfgemaakte producten en streekproducten. De dag werd druk bezocht. Vanwege het slechte weer van twee weken geleden werd de eerste keer uitgesteld. Buurtvereniging De Mieden organiseerde deze Lammetjesdag om geld in te zamelen voor groot onderhoud aan het buurtgebouw in de Surhuizumermieden. Van dit gebouw moet onder andere het dak worden vervangen.