Zorgloket Zuidhorn één van de besten in Nederland

0
132
Zuidhorn - medewerkers zorgloket

ZUIDHORN – Wie met een vraag naar het zorgloket in het gemeentehuis van Zuidhorn komt wordt zeer goed geholpen. Dat blijkt uit de test ‘Hoe gaan gemeenten om met een zorgvraag’ dat is uitgevoerd door Store Support in samenwerking met het tvprogramma Kassa van de Vara. Op één van de twee onderzoekdelen, de telefonische dienstverlening, scoort de gemeente Zuidhorn zelfs het beste van Nederland. In het gehele onderzoek eindigt de gemeente Zuidhorn op de derde plaats. ‘Dit is een prachtige prestatie van de medewerkers van het zorgloket. Hieruit blijkt, dat goede voorbereiding op de nieuwe (zorg)taken en investeren in opleiding van de medewerkers zijn vruchten afwerpen. Ik ben dan ook erg trots op de medewerkers, die dagelijks klaar staan en onze inwoners deskundig en zo optimaal mogelijk helpen en ondersteunen in hun zorgvraag,’ aldus verantwoordelijk wethouder Bert Nederveen die de medewerkers kwam belonen met taart.