Electra in Electra goed geregeld

0
173
Electra Media Markt

ELECTRA – Het dorp Electra is door de Media Markt afgelopen zondag goed in het zonnetje gezet. De winkelketen riep het dorp uit tot meest energiezuinig en bezocht afgelopen zondag alle inwoners. Het Media Markt team scande de woningen op de huidige status van elektrische apparaten en stelde vast welke onnodig veel energie verbruiken. Deze werden allemaal vervangen door energiezuinige apparaten. Het dorp heeft slechts vier huizen, maar de pret was er niet minder om. Trots onthulden de bewoners een bordje onder hun plaatsnaam met de kreet ‘meest energiezuinige plaats in Nederland’.
De Media Markt lanceerde deze actie in het kader van het nieuwe label Energie Zuinig Label. Met dit Label wil Media Markt mensen bewust maken dat zij geld kunnen besparen als zij op het energielabel letten.