In Aduard gebeurt het, op Koningsdag

0
213

ADUARD – Koningsdag. Het feest op 27 april dat ongeveer heel Nederland bezighoudt. Zo ook de Christelijke Muziekevereniging Aduard. De muziekclub heeft een heel programma opgesteld  om alle Aduarders mee te vermaken. Om kwart over negen trapt de Christelijke Muziekvereniging Juliane en Juliette het feest af met een optreden waarna vanaf om half tien de aubade plaatsvindt. Aansluitend volgt de ballonnenwedstrijd voor basisschoolkinderen tot groep 8 en de prijsuitreiking van de ballonnenwedstrijd van vorig jaar. 
Rond half elf is het tijd om cupcakes te versieren. Kinderen die willen, kunnen gratis geschminkt worden door Coosje én mogen de koters lekker springen in het tijgerluchtkussen. Bezoekers worden verwend met gratis koffie , thee of ranja met wat lekkers, gemaakt door de buurthuiskamer Aduard. Wie nog een gokje wil wagen en kans wil maken op prachtige prijzen, kan vanaf acht uur aanschuiven bij de bingo. Dit valt er onder andere  te winnen: een barbecue, canon printer, Philips led tv 81cm, statief, ventilator, tuinpakket, pizzamaker, hotelbon, cadeaubon museum, oorthermometer, schoonmaakpakket, kruimeldief, tuinplanten, hogedrukspuit en een waterkoker.Kosten: Leden: 10,00 euro. Niet-leden betalen 13 euro. Kortom, in Aduard gebeurt het, op Koningsdag.