Jonge Gasten treden op met drie toneelstukken

0
133
Jonge Gasten toneel

GROOTEGAST – De twee jeugdgroepen van Toneelvereniging Gastvrij uit Grootegast zijn na maanden voorbereiding klaar voor hun opvoering van zaterdag 25 april aanstaande.
Tijdens deze avond zullen zij met drie korte toneelstukken op de planken staan. De negentien leden van de Jonge Gasten zijn in twee groepen gesplitst. Onder leiding van Celine Veenstra is een deel van de groep bezig gegaan met het sprookje ‘Zeven Prinsessen en een Gorilla’. De andere helft is onder leiding van Daan Wiggemans aan de slag gegaan met het droomachtige stuk ‘Haast!’ Voor de oudste groep Hyperactief is voor het derde jaar Gert Groenewold aan de slag gegaan. De vijf meiden van Hyperactief zullen met het komische politiestuk Bureau OpStelten als laatste op de avond hun aantrede maken. Op zaterdag 25 zijn deze drie stukken te bekijken in De Woldborg, Kersenlaan 16 in Grootegast. De eerste voorstelling begint om 19:15. De zaal is om 18:45 open. De avond is geschikt voor het hele gezin en de entree is gratis.