Judoka’s Grootegast op het podium

0
253
Judo Grootegast

GROOTEGAST – De judoka’s van Judovereniging Grootegast hebben meegedaan aan de Friese Masters te Stiens. Overdag was er “gewoon” het judo Toernooi met Hieke Westerhof, Jeffrey Bouwes, Jesse Krekelaar en Martijn van der Veen als deelnemers. Hieke en Jeffrey kwamen jammer genoeg in hun poules niet door de voorrondes  heen. Martijn kwam na een aantal partijen als winnaar door de voorrondes, maar in de finales ging het minder goed en zo werd Martijn vijfde en dus net niet op het podium Jesse ging iets beter en kwam na een paar zware partijen toch mooi op het podium met een verdiende derde plaats. Aansluitend op het toernooi was er nog een Ne-Waza Toernooi (alleen grondgevechten) en daar deden naast Hieke en Jesse ook Gerben Boonstra en Albert Westerhof mee. Met als resultaat: iedereen op het podium. Hieke werd derde en Jesse, Gerben en Albert werden alledrie eerste.