Oud-international Mike Vlietstra verzorgt gasttraining voor jeugdtrainers

0
103

ZUIDHORN – De Jeugdcoordinatoren van K.V. Zunobri hebben onlangs nieuw jeugdbeleid ontwikkeld samen met Begeleider jeugdzaken Jantine de Vries. Naar aanleiding daarvan worden er een aantal clinics georganiseerd om het punt jeugdtrainersopleiding in te vullen.
Dinsdag 21 april van 18.30 –tot 20.00 uur is er voor alle belangstellenden een gasttraining georganiseerd die wordt geleid door trainer en oud-international Mike Vlietstra.
Mike zal inhoud geven aan hoe training gegeven kan worden aan jeugd, waar je op moet letten en welke zaken van belang zijn bij jeugdtraining. Na de training aan Zunobri C1 en Zunobri A1 is er in het clubhuis ’t Huusvak gelegenheid om met Mike in gesprek te gaan over zijn idee van opleiden. Iedereen die het leuk lijkt is welkom.