Rondje Doezum en meer tijdens Koningsdag

0
144

DOEZUM – Vereniging ‘Ons Dorpsbelang Doezum’ is druk bezig met de voorbereidingen voor Koningsdag. Voor deze Koningsdag is er een feestelijk programma samengesteld. De dag begint om 10.00 uur bij café De Steven, waar men een routekaart op kan halen. Op de routekaart staan adressen in Doezum waar wat bijzonder is te doen. Een activiteit voor jong en oud, welke zowel wandelend, op de fiets als in de auto te doen is. Er is van alles te doen, van pottenbakken tot uitleg over een melkrobot en van een aanbieding van perkplantjes tot ponyrijden. Voor de kinderen is er op het parkeerterrein bij café De Steven een rommelmarkt. Daar omheen worden nog meer activiteiten georganiseerd. De rommelmarkt is ook vanaf 10.00 uur. Het ‘Rondje Doezum’ duurt tot 17.00 uur. Om 18.00 uur start de traditionele fiets- of autopuzzeltocht met moeilijke, leuke en strikvragen. Inschrijven kan in de zaal van café De Steven. Kijk voor meer informatie op www.dorpdoezum.nl.