Versierde fietsoptocht door NOF-dorpen

0
131

NIEKERK/OLDEKERK/FAAN – Als vanouds is er door de dorpen Niekerk-Oldekerk-Faan een  versierde fietsoptocht georganiseerd voor alle basisschoolkinderen, waarbij showkorps DINDUA voor de muzikale begeleiding zorgt.
De startlocatie is dit jaar  bij basisschool de Opstap in Niekerk en vanaf 9.15 uur  wordt er een gevarieerde route gefietst via Zandumerweg, langs de Elzenhof, richting Kerkdreef, Eekebuursterweg naar Molenstraat en Beukenlaan vervolgens naar het eindpunt basisschool De Rehoboth in Oldekerk.
Nieuw op het programma fietsringsteken voor alle deelnemende kinderen op de parkeerplaats voor de basisschool in Oldekerk. Hier staat een parcours opgesteld met palen, al  fietsend kunnen kinderen en met een stok in de hand, proberen alle ringen te verzamelen. Nadien is er voor iedere deelnemer een leuke prijs.