Vierhonderd fanatieke schoolvoetballers strijden voor overwinning

0
135
Zuidhorn - schoolvoetbal 1

Zuidhorn - schoolvoetbal 2 Zuidhorn - schoolvoetbal 3 Zuidhorn - schoolvoetbal 4 Zuidhorn - schoolvoetbal 5 ZUIDHORN – Wie niet beter wist zou denken dat het om de finale van de Champions League ging; zo fanatiek werd er woensdagmiddag gevoetbald op de velden van VV Zuidhorn. Het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi, dat georganiseerd werd vanuit sport- en cultuurimpuls Sport in Zuidhorn, trok 400 voetballers van alle basisscholen uit de regio naar Zuidhorn. Zowel de meisjes als de jongens streden om de felbegeerde bekers. In totaal werden er 87 wedstrijden gespeeld in negen poules. Er kon in vijf categorieën een plaatsje worden veroverd voor de regiofinale in Harkema op 20 mei. Bij groep 7/8 jongens won het team De Borgstee 1, bij groep 7/8 meiden De Borgstee 3, bij groep 7/8 jongens 7×7 Het Anker, bij groep 5/6 jongens De Borgh en als laatste gaan de meisjes groep 5/6 van De Windroos naar de regiofinales in Harkema.