Werkman VCS 2 team kampioen

0
141
Werkman VCS2 kampioen

SURHUISTERVEEN – Afgelopen donderdag speelde dames 2 van volleybalvereniging VCS haar laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Enkele weken eerder werden ze met grote overmacht kampioen in de derde klasse. Het team werd hiervoor na afloop van de laatste wedstrijd gehuldigd door voorzitter Arjan Numan. Het werkmanteam is een gezelligheidsteam dat alleen competitie speelt en niet traint. In het begin van het seizoen was het nog even zoeken welk systeem de dames zouden spelen, maar na afloop van de eerste wedstrijd werd onder het genot van een hapje en drankje besproken dat dit het 3-1-2 systeem zou worden. En dat blijkt uit het resultaat!  Op de foto ‘de kampioentjes’ achter naar voor en vl.n.r.: Johanna Spijker, Gerlinde Vlastuin, Hubertien Spijker, Geke Numan, Willy Werkman, Janet Tjoelker, Aukje Dijkstra, en Alie Veenstra.