Concert Erwin de Vries met cmv Juliana Oldehove groot succes Typ hier een berichttitel

0
2169
juliana 2

OLDEHOVE – Maar liefst 270 mensen hebben afgelopen zaterdag genoten van het optreden van de Christelijke  Muziekvereniging  Juliana Oldehove samen met de bekende Groninger zanger Erwin de Vries. Maanden van intensieve voorbereiding onder leiding van dirigent Aline Werkman gingen vooraf aan dit concert. Het resultaat was er dan ook naar; de voor velen verrassende combinatie van een koperblaasorkest met solist de Vries pakte bijzonder goed uit. De kerkzaal van de gkv de Zaaier was omgetoverd tot een prachtige concertruimte met podium waardoor iedereen optimaal zicht had op orkest en solist. Direct na de pauze speelde het leerling-orkest 4 stukken. De leerlingen leken niet onder de indruk te zijn van de bomvolle zaal, zij zetten een fantastisch optreden neer. Sommige van hen hebben nog maar een paar maanden les. De toegift Maffiosa van Erwin de Vries en het A-orkest werd door het enthousiaste publiek beloond met een staande ovatie.