Frouwke van der Naalt en Frony Babois

0
277
Grootegast garageverkoop

Er worden momenteel volop voorbereidingen getroffen voor de garageverkoop die op 6 juni in Grootegast zal plaatsvinden. Deze dag zal volop in het teken van tweedehands verkoop staan. Frouwke van der Naalt zorgt samen met haar overbuurvrouw  Frony Babois voor de organisatie. Ze is inmiddels geen onbekende meer in het organiseren van markten, want vorig jaar nam ze het voortouw voor de indoor markt in Grootegast. Zodoende klopte de buurvrouw bij haar aan met het idee om samen een garageverkoop te houden in Grootegast. De dames sloegen de handen ineen en zijn sindsdien volop in de weer met het wel een wee van de garageverkoop. “We hebben binnen een week al 24 aanmeldingen binnen. Dat is een mooi begin”, zegt Frouwke. Alle deelnemers krijgen een bijbehorende poster en daarbij dient iedereen zijn/haar verkooppunt te versieren met feestelijke slingers en dergelijke. “Het is de bedoeling dat het een gezellig en fleurig festijn wordt dat ook een verbindende werking heeft op de inwoners van de dorpsgemeenschap. Op deze manier proberen we een gevoel van samenhorigheid te creëren”, aldus Frouwke. Gezien de gesprekken die men in het dorp over de Garageverkoop voert en de reacties op Facebook zal het zeker een groot succes worden.