Groots KUG-feest in de Opstal-Zuidhorn

0
384

ZUIDHORN – Het sensatiekoor KUG staat voor het jaarlijkse optreden en dat betekent feest.
Op 2 mei organiseert het KUG in samenwerking met café-restaurant De Opstal vanaf 20.00 uur een spetterend optreden in de feesttent aan het Holtplein in Zuidhorn. ‘KUG is echt een gezelligheidskoor’, vertelt Tineke Mulder van De Opstal. ‘Ze zeggen zelf wel: wij zijn geen echte zangers, maar vooral een gezelligheidskoor waarbij ook de derde helft heel belangrijk is’, lacht Tineke. De leden, ruim veertig mannen en een muzikaal combo, zijn ongeveer tussen de dertig en zestig jaar oud en zorgen voor een avond vol vermaak en vertier. Toen het koor vorig jaar een feestavond organiseerde kwamen daar meer dan duizend mensen op af. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Opstal en Sporthuis Bergman.