Nederpop uitgevoerd door alle afdelingen van Woudklank

0
204
Grootegast filmpje concert

Grootegast filmpje concert-2 Grootegast filmpje concert-3 Grootegast filmpje concert-4 Grootegast filmpje concert-5 Grootegast filmpje concert-6 Grootegast filmpje concert-7 Grootegast filmpje concert-8 Grootegast filmpje concert-9 Grootegast filmpje concert-10 Grootegast filmpje concert-11 Grootegast filmpje concert-12 Grootegast filmpje concert-13 Grootegast filmpje concert-14 Grootegast filmpje concert-15 Grootegast filmpje concert-16 DOEZUM – De leden van muziekvereniging Woudklank uit Grootegast schitterden afgelopen zaterdag stuk voor stuk tijdens de jaarlijkse uitvoering. In de Sporthal de Leegens in Doezum lieten alle afdeling van de vereniging zien wat ze in huis hadden. De harmonie, de twirlers en de slagwerkers lieten zich allemaal inspireren door het thema Nederpop. Gezamenlijk trapten ze de avond af met het nummer ‘de Bestemming’ van Marco Borsato. Vervolgens lieten ze afwisselend nog zien hoe verrassend en mooi Nederpop kan zijn. Op het nummer ‘Licht te voet’ werd het publiek verrast met een paard ten tonele. Al met al kan de vereniging terugzien op een spetterend concert. Het zijn drukke weken voor de muzikanten, want zij waren uiteraard ook weer van de partij bij de aubade op Koningsdag. Op 5 mei zijn ze opnieuw op het Marktplein te vinden als ze hun medewerking verlenen aan de viering van Bevrijdingsdag in het dorp.