OKO/BIES houdt punten thuis

0
174

OPENDE – Zowel OKO/BIES 1 als 2 mochten afgelopen weekend aantreden tegen Roreko. Het tweede pakte overtuigend twee punten door te winnen met 14-6.
Het vlaggenschip van OKO kwam scherp uit de startblokken en wist de score te openen, 1-0. Door sterk te verdedigen duurde het lang voordat Roreko de 1-1 gelijk maakte. Er vielen niet veel doelpunten aan beide zijden maar Roreko wist tot een stand van 4-3 bij te blijven. Echter was het OKO dat aan het langste eind trok en met een kleine voorsprong de rust in ging, 6-4. Vermoeidheid zat in de benen van de selectie maar dat hield ze niet tegen, door mooie scores wist OKO op een voorsprong 9-5 te komen. Sterk verdedigend werk zorgde ervoor dat Roreko niet wist te scoren. OKO liet het nog even spannend worden met een stand van 10-8 op het scorebord. De spanning nam gelukkig niet de overhand en OKO/BIES wist nog eenmaal te scoren en hield daarmee de punten thuis met een eindstand van 11-8.