Opnieuw een feestelijke Koningsdag

0
177
Koningsdag Aduard-11

Koningsdag Aduard Koningsdag Aduard-2 Koningsdag Aduard-3 Koningsdag Aduard-4 Koningsdag Aduard-5 Koningsdag Aduard-6 Koningsdag Aduard-7 Koningsdag Aduard-8 Koningsdag Aduard-9 Koningsdag Aduard-10 Koningsdag Grijpskerk Koningsdag Grijpskerk-2 Koningsdag Grijpskerk-3 Koningsdag Grijpskerk-4              Koningsdag Grijpskerk Koningsdag Grijpskerk-3 Koningsdag Grijpskerk-4 Koningsdag Grootegast-2 Koningsdag Grootegast Koningsdag Niekerk-3 Koningsdag Niekerk-2 Koningsdag Niekerk Koningsdag Niekerk-4 Koningsdag Niekerk-5 Koningsdag Zuidhorn-3 Koningsdag Zuidhorn-2 Koningsdag Zuidhorn Koningsdag Grijpskerk-10 Koningsdag Grijpskerk-9 Koningsdag Grijpskerk-8 Koningsdag Grijpskerk-7 Koningsdag Grijpskerk-6 Koningsdag Grijpskerk-5 Koningsdag Zuidhorn-4 Koningsdag Zuidhorn-5 Koningsdag Zuidhorn-6 Koningsdag Zuidhorn-8 Koningsdag Zuidhorn-7 Koningsdag Grijpskerk-2STREEK – Koningsdag is opnieuw volop gevierd in de Streek. Zoals ook al voorop deze krant  gemeld was het opnieuw een dag gevuld met tradities en gezelligheid. Fotograaf Erik Veenstra schoot de mooiste en vooral oranje plaatjes in verschillende dorpen in de gemeenten Grootegast en Zuidhorn. Vele bezoekers genoten van alles wat de dag te bieden had. Zuidhorn mocht na de aubade rekenen op opnieuw tienduizenden bezoekers op haar Oranjemarkt. Het weer bleek wat fris, maar gelukkig wel zonnig en dus perfect om eens rustig door het dorp te struinen. Zo ook in Grootegast, waar ’s middags een gezellige rommelmarkt plaatsvond. Grijpskerk stond ook bol van de activiteiten. Muziek voerde de boventoon in het centrum met optredens van onder andere plaatselijke muziekvereniging Excelsior en het Abel Tasman Koor. Coverband Switch sloot de dag hier af. Oranjevereniging Oranje Getrouw, en niet zoals vorige week per abuis vermeldt de Muziekvereniging, zorgde er voor dat het in Aduard ook goed vertoeven was. Na de aubade konden kinderen cupcakes bakken, geschminkt worden en zich uitleven op het springkussen. Ouders werden verwend met gratis koffie, thee en wat lekkers.