Saamhorigheid toont zich groot tijdens Koningsspelen

0
220
Oldehove Koningsspelen

Oldehove Koningsspelen-2 Oldehove Koningsspelen-3 Oldehove Koningsspelen-4 OLDEHOVE – Het was een stralend mooie dag tijdens de Koningsspelen in Oldehove. De kinderen van basisschool de Wingerd renden op vrijdagochtend 24 april fanatiek in het oranje gestoken heen en weer op het schoolplein tijdens de Koningsspelen. Op de achtergrond klonk er vrolijke en feestelijke muziek uit de boxen. De zon was een welkome gast en scheen op alle zichtbaar genietende lachende deelnemende kinderen die mededen aan voetbal, tennis, hoogspringen, hoepelbal, korfbal, estafette en blokjes voetbal. Ook de aanwezige leraren kijken met veel plezier vanaf de zijlijn naar het gemoedelijke tafereel dat zich vlak voor hun ogen afspeelt. “Het is fantastisch om te zien dat kinderen die normaal niet met elkaar omgaan dat nu wel doen. Daarnaast zijn ze vandaag lekker sportief bezig. Deze activiteiten zijn vooral goed voor het samenhorigheidsgevoel in Oldehove”, aldus Peter Hellinga.