Summerstrike strikt The New Adventures

0
180

GRIJPSKERK – Op 3 en 4 juli vindt opnieuw het festival Summerstrike plaats in Grijpskerk. Organiserend Grijpskerk Gezellig heeft de programmering inmiddels grotendeels rond. Vrijdagavond 3 juli gaat het festival van start met de beroemde DJ Tony Star en Toulouse. Op zaterdag 4 juli spelen o.a. Maelox, The Dirty Denims, Mother of Sin en The New Adventures. The New Adventures keren na ruim 30 jaar terug in Grijpskerk. Vele oud-Grijpskerkers kunnen zich deze in de jaren tachtig bekende band vast nog herinneren.Ze stonden omstreeks 1982 in de feesttent op het parkeerterrein van het voetbalveld en de ijsbaan in sportpark de Enk.In 1978 richten Peter Bootsman, Henk Torpedo en Harry de Winter de band op. Ze traden op als support act van Golden Earring, ontvingen in 1980 de Zilveren Harp en stonden in 1981 op Pinkpop. Ze staan garant voor stevige bluesrock waar de vonken van af spatten.De organisatie is nog met diverse artiesten bezig om het programma te completeren. Dit jaar is er ook weer een uitgebreid kinderprogramma vanaf 13.00 uur, met een ballonnenclown, rodeostier, schminken, survivalbaan en luchtkussens. En de kinderen kunnen natuurlijk genieten van te verkrijgen popcorn, suikerspin, ijsjes, cupcakes, ranja en nog veel meer. Het weer is natuurlijk belangrijk, maar ook als het weer wat minder is, zijn er genoeg activiteiten in de aanwezige tenten.
Voor vrijdagavond geldt dat kaarten bij de kassa worden verkocht, voor zaterdag 4 juli zijn er binnenkort voorverkoopkaarten aan te schaffen. Kijk voor meer info op www.summerstrike.com en hou facebook of twitter goed in de gaten.