Dartsteam De Halte ongeslagen kampioenen

0
129
Niekerk - dartkampioenen de halte

NIEKERK – Het dartsteam van Café de Halte in Niekerk Bullet Bulls 1 is ook dit jaar de sterkste geworden in de tweede divisie. Vorig jaar is De Halte begonnen met één team fanatieke dartsspelers welke iedereen maandag hun competitie afwerken in de grote zaal van De Halte.
Meteen het eerste jaar is het dartsteam kampioen geworden in de derde divisie van de DOGD competitie. Dit jaar heeft De Halte twee teams draaiende in de competitie, en team 1 is wederom dit jaar ongeslagen kampioen geworden. Volgend seizoen gaat De Halte ook los met een ranking.
Deze wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand beginnend op 18 september. Wie belangstelling heeft om de teams te versterken of gewoon eens een kijkje wil nemen kan langskomen tijdens een wedstrijd of trainingsavond. Bel voor meer informatie 0594-502969 of kijk op de Bullet Bulls Facebook-pagina..