Flinke deelname aan Garageverkoop Grootegast

0
116
Grootegast - garageverkoop

GROOTEGAST – Frouwke van der Naalt en Frony Babois hebben de handen ineen geslagen voor de organisatie van de eerste garageverkoop voor het dorp Grootegast. Er hebben 88 adressen zich opgegeven voor deze verkoop. Op zaterdag 6 juni vindt de Garageverkoop plaats tussen 9.30 en 16.00 uur. Alle deelnemers verkopen vanuit hun eigen huis, garage, carport, voortuin of oprit hun overbodige eigendommen.
Vanaf 29 mei is een overzicht van de deelnemende adressen met een omschrijving van hun koopwaar beschikbaar bij diverse winkels in Grootegast. Ook staan de deelnemende adressen op de Facebookpagina; Garageverkoop Grootegast. Alle deelnemers zijn ook te herkennen aan de gele deelnameposter. De organisatoren zijn verrast met het grote aantal deelnemende adressen en hopen op een gezellige dag met veel aanloop. Diverse winkeliers haken in op de garageverkoop met speciale aanbiedingen.