Harry Boonstra Ere-clubtrainer bij VV Grijpskerk

0
2026
Grijpskerk - afscheid harry boonstra

GRIJPSKERK – Harry Boonstra uit Marum werd vrijdag verrast met een afscheidsfeestje bij VV Grijpskerk welke in het geheim was georganiseerd door spelers en begeleiding van het tweede elftal. Harry werd met een smoes naar de vereniging gelokt waar hij onder luid applaus werd ontvangen door de spelers van zijn tweede elftal. Ook waren er een aantal oud-medespelers van Harry en spelers welke hij als jeugdleider heeft begeleid. De nietsvermoedende Boonstra kon zich gelijk gaan omkleden voor de afscheidswedstrijd die voor hem was gepland. Het tweede, met Harry als aanvoerder, speelde 5 – 5 gelijk tegen het team bestaande uit onder andere zijn eigen drie zoons Feico, Rinze en Marc. Na de wedstrijd werd Harry toegesproken door Sietze Jager van het tweede elftal en voorzitter Klaas-Wybo van der Hoek. Harry begon als elfjarig spelertje bij de jeugd. Hij speelde enkele jaren in het eerste, was jarenlang jeugdleider en organiseerde de 4×4-toernooien in de vakanties. Harry ontving twee fotocollages, een fotoalbum en een bos bloemen. Daarnaast kreeg Harry van de voorzitter een oorkonde met als titel ‘Ere-clubtrainer’, een nieuwe titel bij de club.