Trouwe collectanten in de bloemen gezet

0
122
Zuidhorn - collectanten kwf

ZUIDHORN – Trouwe collectanten en bestuursleden van KWF Kankerbestrijding in Zuidhorn die zich al 12,5 jaar of 25 jaar ingezet hebben voor de stichting werden afgelopen week in het zonnetje gezet. De afdeling Briltil, Noordhorn en Zuidhorn is erg blij met hun collectanten die ieder jaar in september langs de deuren gaan. De jubilarissen, mevrouw Tempel, mevrouw Terpstra (collecteert al meer dan 25 jaar voor de KWF), de heer Vlijm, mevrouw De Ruiter, mevrouw Kieviet, mevrouw van Dam, mevrouw Wijma, mevrouw Hoogstra en mevrouw Cazemier kregen als dank voor hun trouw een reversspeld en een bloemetje. Mevrouw van Dam en mevrouw Wijma kregen voor hun al meer dan 25 jaar werk in het wijkbestuur een zilveren krab als reversspeld. Op de foto staan dhr. Bolt, mw. Boot, mw. Brander, mw. Pruim en mw. Westra niet. Zij  collecteren ook meer dan 12,5 jaar en krijgen hun onderscheiding op een later tijdstip. De collecteweek is dit jaar van 7-13 september. Voor die collecte worden nog collectanten gezocht. Opgeven kan bij Magda Lenis tel: 0594-507953/ loek.magda@home.nl.