Uitgebreid programma feestweek Doezum

0
924

DOEZUM – Van zaterdag 6 juni tot en met zondag 14 juni is er feestweek in Doezum. Op het programma staat onder andere op zaterdag 6 juni de start met versierde wagens door een groot gedeelte van de gemeente Grootegast. Het startschot wordt gegeven door commissaris van de Koning Max van den Berg om 13.00 uur. Op woensdag 10 juni is er om 20.00 uur in de feesttent een grote bingo. Donderdag 11 juni is er vanuit de feesttent om 18.30 de start van een autopuzzeltocht en motortoerrit. Om 20.00 uur is er vervolgens klaverjassen. Vrijdag 12 juni is ‘De Nacht van Doezum’ met Q-Music the Party. Kaarten kosten in de voorverkoop 10 euro en zijn verkrijgbaar bij Primera Grootegast, Kledingverhuur Eringa Opende, Coop Niekerk en Gjaltema Doezum. Op vertoon van deze toegangskaart krijgen bezoekers korting bij kledingverhuur Eringa op een foute outfit. Zaterdagmiddag zijn er activiteiten in en rondom de feesttent en in het dorp in verband met de dorpsreünie. Zaterdagavond treden ‘De Wethouders’ op. Kaarten aan de tent 10 euro, voorverkoop via 0594-612598 t/m 12 juni €7,50. Zondagavond is er om 19.00 uur een rockkerkdienst door Changed uit Drogeham.