Vier teams OKO/BIES afgelopen weekend kampioen

0
1603
Opende - OKO BIES A1 voorjaar 2015

Opende - OKO BIES D1 voorjaar 2015 Opende - OKO BIES E4 kampioen voorjaar 2015 OPENDE – De jeugd van OKO/BIES heeft het afgelopen seizoen veelal bijzonder goed gepresteerd. Een aantal van de teams van OKO/BIES werd zelfs kampioen. De A1 haalden afgelopen weekend het kampioenschap binnen tegen NIC uit Groningen. Met 10-20 wist de jeugd de wedstrijd naar hun hand te zetten en kon het kampioensfeest beginnen. OKO/BIES C1 wist in de laatste competitiewedstrijd nog een gedeeld kampioenschap in de wacht te slepen door in Buitenpost met 3-5 te winnen van koploper Flamingo’s C1. Na een spannende competitie speelde OKO/BIES D1 zaterdag 16 mei met 5-5 gelijk tegen OWK/ODA D1. Hierdoor werd OKO/BIES D1 samen met Spannum D1 kampioen. OKO/Bies E4 heeft de voorjaarscompetitie met een gedeeld kampioenschap kunnen afsluiten. Enkele wedstrijden werden gewonnen, maar in de laatste wedstrijd werd pas duidelijk of ze ook kampioen zouden worden. De laatste wedstrijd was Sparta (W) de tegenstander. Na een ruststand van 5-1 werd het uiteindelijk 8-3. Hiermee is OKO/Bies E4 samen met WWMD gedeeld op de eerste plek geëindigd.