Bewoners Zonnehuis genieten van speciale route Avondvierdaagse

0
96
Zuidhorn - avondvierdaagse 2015 (1)

Zuidhorn - avondvierdaagse 2015 (2) Zuidhorn - avondvierdaagse 2015 (3) Zuidhorn - avondvierdaagse 2015 (4) Zuidhorn - avondvierdaagse 2015 (5) Zuidhorn - avondvierdaagse 2015 (6) Zuidhorn - avondvierdaagse 2015 (7) Zuidhorn - avondvierdaagse 2015 (8) Zuidhorn - avondvierdaagse 2015 ZUIDHORN – De afgelopen week vonden overal in de regio de jaarlijkse Avondvierdaagsen plaats. In Zuidhorn deden meer dan duizend kinderen met hun ouders mee aan de wandelvierdaagse. Zij hadden de keuze uit vijf, tien of vijftien kilometer. Net als afgelopen jaar werd er op de woensdagavond een speciale route uitgezet voor de bewoners van het Zonnehuis. Vrijwilligers liepen deze route met de bewoners die in een rolstoel zaten.
Ook de politiek zette zich deze avond in om de bewoners een fijne route te bezorgen. Zo liepen onder andere burgemeester Bert Swart en wethouder Bert Nederveen achter een rolstoel. Deze activiteit werd zeer gewaardeerd, zowel door de bewoners van het Zonnehuis als de vrijwilligers die deze avond meeliepen.
Op donderdagavond was de slotavond op de Overtuinen. De Zakenkring had hier gezorgd voor een glijbaan en lekkere hapjes. Het werd een swingende en gezellige afsluiting. De organisatie, die in handen was van de Stichting Loopgebeur’n Zuidhorn, is erg tevreden over het verloop van de vierdaagse. De hele week is zonder calamiteiten verlopen, en de opkomst was wederom groot.