Bill Baboon

0
134
Wim Venema 2014

ZUIDHORN – Op 26 september 2015 staat het Music = Art festival weer op het programma in Hotel in ’t Holt in Zuidhorn. Voor het eerst roept Wim Venema, ook wel bekend als Bill Baboon, voor de organisatie van het festival de hulp van het publiek in. Om het festival zo laagdrempelig mogelijk te houden wil Venema de entree voor jongeren onder de achttien jaar gratis houden. Het organiseren van een festival kost echter geld, dus via het platform Voor de Kunst heeft Venema nu een crowdfundingactie in het leven geroepen. Binnen iets meer dan een maand hoopt Venema het streefbedrag van €2222,- binnen te halen. Mensen die besluiten via crowdfunding te doneren kunnen hier iets voor terug verwachten. Bij een donatie van 10 euro krijgt de donateur vermelding op de website en een button. Bij donatie van 30 euro krijgt de donateur een t-shirt, bij 50 euro een toegangskaartje en een lekkere maaltijd en voor donateurs die 100 euro of zelfs 500 euro beschikbaar stellen voor het festival is er een huiskameroptreden van Wim beschikbaar. Voor 100 euro kun je bij Wim thuis genieten van het concert, voor 500 euro komt Wim naar jou. Kijk voor meer informatie op www.voordekunst.nl/projecten/3371-music-art-festival-zuidhorn.